Personal


Cesar Guevara 

Legitimerad veterinär

Cesar är uppväxt i Argentina och tog sin veterinärexamen där 2004. Han flyttade till Sverige 2005 och slutförde sin Svenska tilläggsutbildning 2010. Han har tidigare arbetat på Östersund Djursjukhus, Jönköpings Djursjukhus, Anicura Norsholm och som konsult på Animallogos i Stockholm. Han har mycket erfarenhet av exotiska djurslag redan från hemlandet och har förutom det specialiserat sig inom kirurgi och tandvård på såväl hundar och katten som exotiska djur. Han är numera konsult vid Freys klinik i Norrköping och på Tropicarium i Kolmården och har akvariemedicin som sitt nästa utvecklingsområde.

Louise Guevara

Legitimerad veterinär

Louise är tillsammans med Cesar delägare av kliniken, gick sin veterinärutbildning i Budapest och tog examen 2007. Under 13 år av sitt yrkesverksamma liv har hon arbetat som klinikveterinär på Kolmårdens Djurpark och har en bred kunskap om många olika djurslag. Louise har gått immobiliseringsutbildningar både i Sverige, Sydafrika och Zimbabwe och arbetar förutom på kliniken också som konsult för djurparker, tropikhus eller vilthägn som kan behöva tillfällig veterinär hjälp. Hon är kursledare för kurser i viltrehabilitering via föreningen Katastrofhjälp Fåglar och Vilt och utbildar tillsammans med Felicia djurvårdare i läkemedelshantering för exotiska djur och djurparksdjur. Louise studerar en mastersutbildning i Conservation Medicin och är den som gör allt enklare fältarbete med hästar.

Eva Alsne

Djurvårdare nivå 2

Arbetar som receptionist och djursjukvårdare.
Har arbetat hos Hund & Kattdoktorn sedan 2008.

Felicia Ernfridsson

Djurvårdare nivå 3

Började på Krokeks veterinärpraktik under hösten 2021. Tidigare arbetat på Kolmårdens djurpark tillsammans med veterinärerna i 8 år.  Fritiden ägnas också åt djuren och då främst agility med hundarna samt ridning. 

Marie Johansson

Djurvårdare nivå 2

Har arbetat hos Hund & Kattdoktorn sedan 2009
Arbetar som djurvårdare och receptionist.